BejelentésA Remény
Lépj be egy új világba és merj álmodni!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Az első felyezet.

Felraktam az első felyezetet! Jó olvasást.

tovább >>Linkek

Szia!

Üdv az oldalon.Mielőtt nekivágunk a bemutatkozának tisztázzuk mi is az az anime:Az anime (アニメ, ejtése [anime], az „animation” szó rövidüléséből) a rajzfilm általános elnevezése Japánban, a szigetországon kívül a japán stílusú rajzfilmek összefoglaló neve. A műfaj eredeti hazájában több korosztályt is megcéloz, és az élőszereplős filmekhez hasonlóan készülnek az idősebbek számára is például romantikus, komikus, akció- és drámaanimék stb... Az anime azonban nem élőszereplős. Tágra nyílt szemű tinik világába kalauzol.

Mi is az a manga? manga (漫画) a képregény japán nyelvű általános elnevezése, Japánon kívül a japán mangák jellemző stílusában készített képregényekre használják, szűkebben csak a Japánban készültekre. Alkotóit mangakáknak hívják
A klasszikus japán ukijoe festészet és a nyugati művészeti hatások találkozásából fokozatosan jött létre, míg mostani jellege kialakult, s a köztudatban – főképp Japán határain kívül – összeforrt a japán popkultúrával.

Most már tudod. Mi azonban ezen az oldalon nem foglalkozunk a szavak jelentésével. De jó , hogy tudod mert ez az oldal a Narutóval foglalkozik(Naruto) ami egy manga. Később anime is készűlt belőle. Persze még egyik sincs telyesen befelyezve.


Az oldalon a Naruto a legfőbb téma. Olvashatsz erről az animéről rengeteg érdekességet.

A legeslegeslegfőbb téma az oldalon az én fanficem. A neve: A Remény. Ezt a fanficet(Olyan mint egy regény) én írom és minden héten felkerül egy felyezet.


Mi is az a fanfic?A fanfic a fan fiction rövidítése: olyan, rajongók által írt történetek, amelyek tévés, mozifilmes, képregényes, könyvbeli vagy bárhonnan máshonnan származó szereplőkről szólnak.


Gondolkoztál már azon valaha, mi történhetett a főcím előtt, vagy mi következhet a "VÉGE" felirat után? Esetleg mi lett volna, ha a történet adott pontján egy szereplő másképp dönt, és máshogyan alakul a a végkifejlet? Én már igen, és ezért szeretek ilyen történeteket olvasni.

A fan fiction nem az internet elterjedésével született és virágzott fel, de ez tette elérhetővé mindenki számára. Már évekkel azelőtt, hogy mindenkinek gyors számítógépei lettek volna, vagy a hálón szörfözött volna, a fanfic kézről kézre terjedt.

Miért is annyira népszerű a fanfic? Vonzerejének egyik része, hogy olyan dolgokat mutat be, amik nem történtek meg, sosem történnének meg, vagy megtörténhettek, de nem láttuk-olvastuk. Minden rajongó elképzel olyan jeleneteket és dialógusokat, amiket szívesen látna. Ha rajongók összegyűlnek, elvitatkozhatnak azon, hogy mi történne, ha Buffy találkozna a Hegylakóval. Garantálom, hogy bármely sorozathoz, filmhez vagy könyvhöz kapcsolódóan, amit csak el tudsz képzelni, van fanfic valahol, a Star Trek-től a Csillagok háborújáig, a Szupercsapattól az Earth 2-ig és persze az animékig!

Szóval miért is csinálják ezt az emberek? Nem kapnak érte pénzt. Nem csinálhatsz pénzt fanfic írásból, mert nincs engedélyed, hogy felhasználd az adott karaktereket. Elméletben a fanfic írók csak kedvtelésből írnak. Néhány fanfic író kezdő hivatásos író, akik gyakorlásra használják ezt. Ugyanakkor más íróknak nem vágyuk vagy szándékuk, hogy az írásból éljenek meg.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!